Privacy Notice

Sikkerhed hoppe på yvaseokna.sk
Vi håber du nyder den bekvemmelighed og bekvemmeligheden ved shopping på vaseokna.sk og andre steder. Du er meget vigtigt for os og for vores hjemmeside tillid til sikkerheden af ​​internettet, så vi har lavet nogle forslag for at opretholde sikkerhed, når de handler.

din adgangskode
Computer Security
Beskyttelse Engagement
Din sikkerhed transaktion
Phishing
Biscuit
din adgangskode
Vi er meget taknemmelige for at huske adgangskoden, kan være en vanskelig opgave, men oprettet en effektiv og sikker adgangskode svigagtig aktivitet er afgørende for brugen af ​​dine personlige oplysninger mod mulig på alle websteder, du bruger.

For hver online-konto er det bedst at undgå at bruge den samme adgangskode, for hvis kriminelle får adgang, så alle dine konti kan være i fare. Flere passwords kan gøre dig mere sikker.

Når du indstiller en adgangskode, skal du bruge den bedste kombination af tal og bogstaver, samt din helt personlige indhold. De fleste steder i disse dage vil sætte det mindste antal tegn, der bruges, men undgå at bruge åbenlyse sætninger, såsom "password" eller dit navn eller telefonnummer. I dette eksempel bruger vi en berømt citat Shakespeare til at illustrere den form for sætning, du ønsker at vælge (læse højt, så det ville give mening)

Eksempler på gode og dårlige adgangskode
Skift din adgangskode regelmæssigt er en god idé, især for webstedet jævnligt brugt involverer finansielle transaktioner.

Hvis du har anmodet om at oplyse adgangskoden til din online site, skal du ikke svare, fordi legitime websteder og tjenester, der ikke vil bede dig om at sende din adgangskode via e-mail. Du kan prøve at dele adgangskoder med tæt familie, men husk, at de kan uforvarende videregive oplysninger eller dele oplysninger med andre.

Du kan til enhver tid ved at logge ind på din konto, og vælg "Rediger adgangskode" indstilling til nulstilling af adgangskode på din johnlewis.com. Hvis du glemmer din adgangskode, skal du blot "glemt password" side, indtaste din e-mail-adresse, sender vi din adgangskode oplysninger til dig via e-mail. Så ændre password ved at følge instruktionerne i e-mailen.

Det er en god ide at ændre adgangskoden til en sikker mulig adgangskode. Hvis du beslutter at ændre din konto adgangskode vaseokna.sk, eller vi bliver bedt om det, vil vi bede dig om at oprette ikke mindre end otte tegn i tegn til at omfatte mindst en lavere-sag og små bogstaver, og mindst ét ​​nummer.

Beskyttelse Engagement
Dit privatliv er vigtigt for os, lover vi aldrig at offentliggøre dine personlige oplysninger til nogen uden for virksomheden med post eller markedsføring.

Når du foretager et køb fra vores hjemmeside, indsamler vi nogle af dine personlige oplysninger (f.eks: dit navn, e-mail-adresse, adresse og betalingsoplysninger). Alle disse oplysninger på en sikker server. John Lewis i fuld overensstemmelse med alle gældende databeskyttelseslovgivning og forbrugerlovgivningen, vil vi sætte alle dine personlige oplysninger behandles som helt fortroligt. Få flere.

For at mest effektivt tjene dig, velrenommerede tredjepart bank og distribution institutioner håndterer vores kreditkort transaktioner og ordreopfyldelse. De modtager den godkendelse og autorisation af dine betalingskort og behandling af oplysninger, der kræves for din ordre. Alle disse organisationer har en streng forpligtelse til at dine personlige oplysninger fortroligt.

Hvis du vil vide mere om, hvordan dine personlige databehandling, bedes du læse den fulde fortrolighedspolitik fastsat i vores vilkår og betingelser.

Back